Hansens Oase

Om

Velkommen Lotus senter

Velkommen til Lotus senter – Et senter for helse, kropp og sjel

Erlend Hansen, utdannet Hud og Spa terapeut og tilbyr massasjer, hudpleie og fotpleie. Massasjen tilpasses den enkelte med formål om å redusere muskelsmerter, spenninger og stress. Jeg ønsker å fremme god fothelse med behagelig fotpleie som inkluderer fotbad og massasje. Ansiktsbehandlinger med probiotika som kan tilpasses alle hudtyper og hudtilstander.

Min bakgrunn:

Jeg har bakgrunn fra helsesektoren og har jobbet som vernepleier siden 2006. I dag jobber jeg som vernepleier deltid og Hud/spa terapeut på Lotus senter i Fjordgata 5, Trondheim

Vi på Lotus tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Besøk gjerne LOTUS sin nettside å se hvilke andre behandlinger vi tilbyr.

Hud og Spa Terapeut

Høsten 2018 valgte jeg å ta en pause fra arbeidslivet og ble student på Hud og Spa akademiet her i Trondheim. Jeg ble uteksaminert Hud og Spa terapeut og har med dette utdanning i hudpleie, fotpleie og massasje. Min målsetting var å ta det internasjonale fagbrevet som setter høy standard for skjønnhet og spa behandlinger, og jeg kan med stolthet si at jeg gjennomførte CIDESCO-eksamen sommeren 2019. 

Jeg jobber også som massør enkelte dager på Bare Flyt i Trondheim. Her kan man prøve floating før massasje. Floating gir mange fordeler og bidrar blant annet til at muskulaturen allerede er avslappet og kroppen varm før massasjen. Her kan du lese mer om Floating.

Ta gjerne turen innom LOTUS senter Fjordgata 5, eller bestille time her på nettsiden. Jeg har også gavekort som kan bestilles som en enkelt behandling eller på ønsket beløp.

Send gjerne en mail om du lurer på noe! 

Med vennlig hilsen

Erlend Hansen

BOOK BEHANDLING

BOOKING