Hansens Oase

Aromaterapi

Aromaterapi

Pris: 1 time ~ 890,-

Aromaterapi passer for deg som ønsker en spesialtilpasset velværebehandling. En kroppsbehandling som kombinerer de velgjørende effektene av massasje med effektene av eteriske oljer.

Behandlingen kan være avslappende eller oppkvikkende.

Oljene har ulike virkninger på alt fra huden, kroppen og sinnet – de har både fysiske og psykiske effekter. Ulike eteriske oljer kombineres etter dine fysiske og psykiske behov. Hele kroppen masseres, også ansikt og hodebunn hvis du ønsker det. 

De eteriske oljene har ulike egenskaper. Lavendel og kamille vil mest sannsynlig ha beroligende effekt på deg, hjelpe mot stress og søvnløshet.

Ønsker du en forfriskende og oppløftende behandling, kan grapefrukt eller bergamot passe fint. Generelt har sitrusfrukter en oppløftende effekt.

En varmende og pleiende olje til trette muskler kan være sedertre, rosmarin eller frankincense. Geranium og lavendel sies også å ha en balanserende effekt for kroppen.

Forfriskende oljer som peppermynte, eukalyptus og sitron kan være fine å ha i aroma diffuser under behandling. De blir da blandet med vannet i diffuseren som avgir kjølende damp i rommet. Kan virke noe slimløsende og ha positiv effekt på luftveiene og pusten din.

Å velge ut eteriske oljer som passer best for deg under en behandling, kommer an på hvordan dagsformen din er og hva du har behov for den dagen. Assosiasjoner vi får til ulike dufter vil være individuelt, noe som kan være greit å vite før en behandling med aromaterapi.

De eteriske oljene er 100 % rene og det blandes bare noen få dråper av disse i baseoljen (massasjeoljen). Baseoljen jeg bruker er enten mandelolje eller druekjerneolje.

Aroma Lavendel

BOOK BEHANDLING

BOOKING