Hansens Oase

Dyptgående massasje

Dyptgående massasje

Pris: 40 min ~ 690,-

Dyptgående massasje kan løsne opp i de tette muskelfibrene vi kjenner som knuter. Disse knutene kommer av at muskulaturen er utsatt for langvarig belastning uten nok hvile.

I tillegg til overbelastet muskulatur, kan fortetninger eller knuter i muskulaturen komme av statisk arbeid, dårlig holdning, stress eller hard og ensidig trening.

Stiv muskulatur og knuter som ikke blir behandlet kan føre til smerter som hodepine, nedsatt bevegelighet og tretthet i muskulaturen. 

Fortetninger som presser på nerver i muskelen og gir smerter, kalles triggerpunkt. De tette muskelfibrene (triggerpunkt) begrenser også blodsirkulasjonen som forsyner muskelen med oksygen og næring. Dette vil føre til at muskelen ikke utøver maksimal kraft og mekanismen som skjer i en kontraksjon blir dårligere.

Massasjen utøves med dype grep med blant annet albue, knoke og langsiden av underarm for å gi godt nok trykk, dypt i muskelvevet.

Muskulaturen varmes godt opp i forkant før det jobbes i dybden. Hensikten med dype grep er å komme godt nede i vevet der spenninger og knuter sitter.

Triggerpunkt vil trigges når man går inn og provoserer punktet under massasjen. Gir en lokal smerte. Disse punktene kalles latente triggerpunkt. Aktive triggerpunkter er punkter som gir konstante smerter uten at de provoseres frem, og gir da smerter til andre områder i kroppen (strålinger). Smerten refererer til andre muskler som har samme nervebane.

Det er viktig å være klar over ulike reaksjoner man kan få etter en behandling. Alle reagerer ulikt, men reaksjoner som kan oppstå er hodepine, svimmelhet, stølhet og sårhet i muskulaturen, tretthet, følelsesmessig utløp eller feber.

La kroppen få hvile samme dag, og drikk rikelig med vann. Kroppen ønsker å kvitte seg med avfallsstoffer som skilles ut fra muskelfibrene i de behandlede musklene.

Med rikelig væskeinntak, renser du kroppen og skiller lettere ut disse avfallsstoffene.

Dypvev massasje albue

BOOK BEHANDLING

BOOKING