Hansens Oase

Fotpleie

Fotpleie

Pris: 650,-

Fotpleie på Lotus senter består av fotbad med badesalt og peeling (10 min), ca 45 min med fjerning av hard hud (kallositeter), negl arbeid og filing, og til slutt fotmassasje (5 min). Tilsammen 1 time behandling.

Du kan også bestille 25 min eller 50 min massasje etter timen med fotpleie.

Føtter og tær får daglig påkjenning fra skotøyet vi bruker og underlaget vi beveger oss på. Feilstillinger i foten (f.eks plattfot eller hulfot) spiller også en rolle for belastning på foten. Føttene våre bærer hele kroppen. Friksjon og trykk på føtter og tær, gjør at huden danner et beskyttende lag av hard hud. Hard hud er en klar indikasjon på feilbelastning på foten, og fungerer som et forsvar for å verne underliggende knokler og ledd.

For mye hard hud kan være plagsomt og smertefullt, så smertefullt at ganglaget kan endres. Det kan også oppstå sprekker (fissurer) der huden er tørr og utsatt for stor belastning over lengre tid. Fissurer oppstår ofte der huden er lite elastisk, f.eks hælpartiet. Med fotpleie, skrapes den harde huden vekk og hard hud langs fissuren klippes vekk.

Torner (clavi) kan være smertefulle fordi de irriterer nerver og følelegemer i lærhuden. De oppstår der huden er utsatt for trykk og irritasjon over lengre tid. Ofte dannes det torner der det er kallositeter. Under fotpleie, skarpes tornen ned og det klippes rundt og i tornen med hudtang for å fjerne den.

Med jevnlig fotpleie, ca hver 6.uke, vil du kunne vedlikeholde god fothelse og forhindre dannelse av for mye hard hud som igjen fører til ubehag, smerter og sprekker i huden.

Fotpleie

Ta vare på dine føtter og ta turen innom LOTUS senter for en behagelig og helsefremmende fotpleie.

SatisFeet

 Fotkrem fra SatisFeet får du kjøpt på Lotus senter. Produktene er tilpasset diabetikere. Naturlige ingredienser.

 

Lipid – gir optimalt med fukt til tørr hud. Beskytter mot fotlukt og soppinfeksjon.

Silk – for føtter og legger, dufter frisk eple og er lett absorberende. Styrker og stimulerer hudens naturlige beskyttende funksjoner.

Schrunden – effektiv mot tynn og sprukken hud. Gjenoppbygger huden raskt, og kan passe for eldre føtter som trenger pleie.

Hornhaut – til midlertidig bruk mot sprekker og hard hud, inneholder 18% urea (syre). Påføres punktvis for skånsom fjerning av hard hud.

Honey – fotkrem med honning for føtter og legger, huden blir synlig glattere. Gjør huden myk og elastisk.

Fotkrem SatisFeet

BOOK BEHANDLING

BOOKING